Why HTTPS fails here?

Ask all your questions regarding OC 8.2 Please read the Support Forum Rules
Forum rules
The forums were migrated over to https://central.owncloud.org which is based on the forum software Discourse. The forums here is put into read-only mode starting from today.

More background information about this move and the reasoning behind it is available in this blogpost:

https://daniel.molkentin.net/2016/07/20 ... d-central/
masithe
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Jun 04, 2016 12:09 pm
ownCloud version: 8.2.5
Webserver: Apache
Database: SQLite
OS: Linux
PHP version: 5.6

Why HTTPS fails here?

Postby masithe » Sat Jun 04, 2016 12:14 pm

Steps to reproduce
Please, see http://askubuntu.com/q/779965/25388

Expected behaviour
HTTPS

Actual behaviour
Blank output in https://..

Server configuration
Operating system: Raspbian Jessie
Web server: Apache 2.4
Database: SQLite
PHP version: 5.6
ownCloud version (see ownCloud admin page): 8.2.5
Updated from an older ownCloud or fresh install: 8.2.2
ownCloud log (data/owncloud.log): see the thread above

Special configuration (external storage, external authentication, reverse proxy, server-side-encryption): no external storage, no external authentication, no reverse proxy, no server side-encryption.

RealRancor
ownCloud master
Posts: 17381
Joined: Sat May 26, 2012 3:00 pm
ownCloud version: 9.0.2
Webserver: nginx
Database: MySQL
OS: Linux
PHP version: 7.0.x

Re: Why HTTPS fails here?

Postby RealRancor » Sat Jun 04, 2016 1:36 pm

Please stay at http://askubuntu.com/q/779965/25388 which already has several posts and hints.

SSL is nothing what oC is responsible for so locking here.
*gone*


  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “ownCloud Server 8.2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests