Secure connection failed

Ask all your questions regarding OC 8.2 Please read the Support Forum Rules
Forum rules
The forums were migrated over to https://central.owncloud.org which is based on the forum software Discourse. The forums here is put into read-only mode starting from today.

More background information about this move and the reasoning behind it is available in this blogpost:

https://daniel.molkentin.net/2016/07/20 ... d-central/
gilles deloustal
Beginner
Posts: 36
Joined: Sat Jan 10, 2015 2:05 pm
ownCloud version: 7.0.3
Database: MySQL
OS: Linux
PHP version: 5.4

Secure connection failed

Postby gilles deloustal » Fri Jul 15, 2016 3:31 pm

Please help us by providing the following info. Before posting please also check the pinned "Known issues" thread.

Steps to reproduce
1. I keyed owncloud's address on firefox and get from time to time a "secure connection failed" message apparently because an invalid certificate
2.Trying again takes me to woncloud properly
3. I think this is related to what's writen on top of the administration page

Expected behaviour
I used not to have any error on the administration page

Actual behaviour
Here are the errors displayed on administration page :
- HTTP "X-XSS-Protection" is not set to "1; mode=block"......
- HTTP "X-Content-Type-Options" is not set to "nosniff"
- HTTP "X-Robots-Tag" is not set to "none"
- "X-Frame-Options" is not set to "SAMEORIGIN"
- HTTP "Strict-Transport-Security" is not set to "15768000"

Server configuration
Operating system: linux on a mutualized server
Web server: apache
Database: sql
PHP version: 5.5
ownCloud version (see ownCloud admin page): 822
Updated from an older ownCloud or fresh install:running since several month
ownCloud log (data/owncloud.log): no error logged

Special configuration (external storage, external authentication, reverse proxy, server-side-encryption):

RealRancor
ownCloud master
Posts: 17381
Joined: Sat May 26, 2012 3:00 pm
ownCloud version: 9.0.2
Webserver: nginx
Database: MySQL
OS: Linux
PHP version: 7.0.x

Re: Secure connection failed

Postby RealRancor » Fri Jul 15, 2016 4:38 pm

Hi,

ownCloud itself is not doing any SSL so you need to dig into your SSL setup to identify the issue with your setup. Servet tests like https://www.ssllabs.com/ssltest/ are supporting you with that task.
*gone*


  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “ownCloud Server 8.2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest