External storage is not visible

You found a bug or you're missing a major feature? Just ask and discuss
Forum rules
The forums were migrated over to https://central.owncloud.org which is based on the forum software Discourse. The forums here is put into read-only mode starting from today.

More background information about this move and the reasoning behind it is available in this blogpost:

https://daniel.molkentin.net/2016/07/20 ... d-central/
realriot
Newbie
Posts: 8
Joined: Wed Jun 20, 2012 1:59 pm

External storage is not visible

Postby realriot » Wed Jun 20, 2012 2:02 pm

Hello,

I've configured an external storage link within "config/mount.php" and activated the app within the settings menu...

mount.php

Code: Select all

<?php
return array(
    'group'=>array(
        'admin'=>array(
            '/nasfs/media'=>array('class'=>'OC_Filestorage_Local','options'=>array('datadir'=>'/www/htdocs/owncloud/foo'))
        )
    )
);


I've expected a link/directory within "files" section which is called "nasfs/media"... But nothing appears. Is there something additionally to configure? I'm using V4.0.2

Thanks in advance
Sascha

realriot
Newbie
Posts: 8
Joined: Wed Jun 20, 2012 1:59 pm

Re: External storage is not visible

Postby realriot » Fri Jun 22, 2012 8:21 pm

No hint? Anyone?

MTGap
Developer
Posts: 20
Joined: Tue Jan 31, 2012 12:00 am

Re: External storage is not visible

Postby MTGap » Fri Jun 22, 2012 9:24 pm

You didn't configure it correctly. It should be /$user/files/nasfs for the mountpoint.

You may need to create a folder in ownCloud to get access to the mountpoint.


  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Discuss possible bugs & feature requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests